Elegantný pomocník - flakón na parfém

10:45

Ahojte kočky :)

Pamätáte si ako som ospevovala náušnice (TU) zo stránky postovnezdarma.cz? Vďaka tejto stránke mám doma ďalšiu mini lásku - štýlový doplňovatelný flakón na parfém :) Takže dnes niečo o ňom.


Najprv by som vám však rada pripomenula, prečo by ste si mali vecičky kupovať možno práve z tejto stránky. 
Väčšina vecí dnes pochádza z Číny, čo dnes nie je žiadnym tajomstvom, a ako som spomínala v minulom článku, obchody si pripočítajú poštovné a tak vám často vyjde aj viac ako samotný produkt. Tento e-shop však sprostredkúva zaslanie tovaru od prvotných distribútorov a tak veľká časť ceny teda zostane ušetrená z nákladov dovozcov. A čo ak budete chcieť reklamovať? To by vyšlo spotrebiteľa neprimerane draho a hlavne to potrvá dlho, preto sprostredkúvajú aj vybavovanie reklamácií.


A ešte niečo:
- obrovský sortiment
  • - 2 roky záruka
  • - 30 dní na vrátenie výrobkov
  • - doba dodania 15 - 25 dní od dátumu odoslania, ak nie je u výrobkov uvedené do 4 dní, takéto výrobky sú skladom v ČR 
  • + množstvo zliav a súťaží
  • + darček k nákupu nad 20€

A poďme konečne k samotnému flakóniku :) Odkaz na neho pripájam TU

Blíži sa leto, kabelky nosíme čoraz menšie (teda aspoň ja) a tak som vždy rada, keď sa mi do nej vmestia všetky potrebné veci a teda aj parfúm. Mať ho vždy po ruke je super, ale nosiť so sebou celé balenie dosť nepraktické. A to je dôvod prečo mať takéhoto pomocníka. Flakónik je veľkosti rúžu (8,6 x 1,9 x 1,9 cm), váži 17g a jeho objem je 6ml, čo je tak akurát potrebné :)
Naplníte ho ľahko buď preliatím svojej obľúbenej vône alebo jednoduchým prestriekaním (priložiť a striekať vôňu priamo do určenej nádobky). Nádobka je z pevného skla, ktorý chráni hliníkový obal. Ako môžete vidieť na fotke, ľahko sa rozoberie a spätne poskladá.
Cena takéhoto flakónu je 3,74€ - super nie? (V porovnaní s inými predajcami priam skvelé!) A navyše vyzerá ozaj elegantne.

Aby som nezabudla, na stránke postovnezdarma.cz si môžete vybrať aj z iných druhov flakónikov rôznych farieb a cien :)

Tak čo máte aj vy takúto šikovnú pomôcku? Ak nie, neváhajte objednať! ;)

Evka♥





You Might Also Like

7 komentárov

  1. Já jsem takové flakonky viděla právě na Ebay cca za 18,- Kč - 25,- Kč.. tak uvažuju nad objednávkou.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Inak tá stránka, to je čistý Ebay :)) Ja hľadám ale atomizér.. to len tú rozprašovaciu časť dáš preč, aa zo spodu ho "natankuješ" :DD Je to rýchle a hlavne nič sa ti nevyleje :))

    A pri tomto type sa to tiež dá spraviť že tú časť z parfému dáš dole (rozprašovač) aa už len ho zatlačíš aa kvapká :)) Je to lepšie ako by si to striekala..lebo ti ostane ten parfém :)) ale ak si myslela tento spôsob tým preliatím,,tak sa ospravedlňujem...Lebo mám aj také vône ktoré nemajú rozprašovač :))) /avon/...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to áno, ale ide o to, že veľa dievčat nevie cez ebay objednávať (alebo nemajú účet a pod...) preto je to pre nich ľahšie si myslím :) navyše aj mňa veľakrát odradilo privysoké poštovné (ak bolo) :-/

      A dobre si to napísala :) to mi ani nenapadlo, že to môže ísť aj takto :))

      Odstrániť
    2. No veď to že niekedy je poštovné drahšie, než samotný výrobok :))

      Ja to tak robím do guličky čo mám z Avonu :))) Skúšala som stým striekaním, ale strašne rýchlo sa minul.. :DD Až potom ma napadlo dať dole ten rozprašovač :)) Som rada, že si to pochopila čo som napísala, lebo píšem ako maďar :DD

      Odstrániť
  3. ja som si z tejto stranky objednala suknu a som velmi spokojná, pretože cez ebay by ma prave pre to postovne vyšla dosť drahšie, takže za mna je ta stranka super:)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som rada, tiež som si porovnala pár výrobkov a oplatí sa :)

      Odstrániť