Čo som dostala na vianoce? + veľká novinka

11:33

Ahojte! 

Dnešný článok, vlastne nebude klasický článok... Týmto postom by som vám rada prezradila jednu veľkú (pre mňa určite) novinku. Niekde v minulých článkoch som spomínala, že blogovanie ma veľmi baví, ale poslednú dobu cítim, že to nie je "ono". A to "ono" sa pred asi mesiacom vyriešilo samo...

Kedže som chcela blogovanie posunúť iným smerom a tiež mať aj nejaký nový koníček, konečne som sa spolu s mojou soulmate Ikou z blogu freder-ika.com rozhodli založiť spoločný youtube kanál - Ika&Evka. S touto myšlienkou sme sa pohrávali už 2 roky, že by sme to mohli skúsiť a že to raz spravíme a konečne sa tak aj stalo a postrčilo nás k tomu viacero faktorov. A prečo spolu a nie samé?
S Frederikou sme kamarátky už roky, od základnej školy. Máme rovnaké názory, vkus, záľuby.. proste sestry od rôznych mám :-) A kedže by mohli byť zaujímavé napríklad recenzie s dvoma názormi, určite budú viac objektívnejšie. Taktiež nepoznáme na "scéne" inú (nie súrodeneckú) dvojicu, ktorá by točila videá spoločne.

Preto verím, že každý, koho to úprimne zaujíma a číta moje články si bude pozerať aj naše videá. Budeme veľmi vďačné za každý jeden komentár, s pochvalou, ale hlavne aj s konštruktívnou kritikou, ktorá nám môže pomôcť zlepšovať sa. :-) Ak sa vám videá budú páčiť určite zanechajte aj odber aby vám neunikli nové! 

No a čo SME teda dostali k Vianociam si môžete pozrieť v našom už TREŤOM videu:




Nezabudnite si pozrieť aj predošlé 2 videá a dajte mi vedieť váš názor! :-)



Viem, že sme na videách ešte také "nesvoje", ale verím, že časom sa to bude len zlepšovať, pretože nás to naozaj baví. Trávime spolu ešte viac času a učíme sa nové veci, za čo som rada!
Musím povedať, že som sa aj dosť obávala reakcií ľudí či už cudzích alebo z môjho okolia, preto sme o tom nikomu nevraveli, keďže chceme, aby videá pozerali tí, ktorí sa k tomu dostanú z vlastnej vôle, lebo sa o to zaujímajú a nie aby sa nám "vysmiali". Ja sa tiež nikomu nesmejem pre jeho koníčky, tak verím, že to pochopia všetci, až sa k tomu dostanú. ;-)

S písaním na tomto blogu sa určite nechystám skončiť, ako som spomínala, videá sú novým koníčkom navyše a kedže sa blíži nový rok, dávam si predsavzatie, že aj napriek tomu, že som v bakalárskom ročníku, budem sa snažiť venovať všetkému naplno! :-) A vďaka Frederike, ktorá ma vždy ťahá správnym smerom verím, že sa mi v roku 2017 splní oveľa viac snov a predsavzatí. Dávate si nejaké aj vy? Napíšte mi!

Evka♥


You Might Also Like

2 komentárov

  1. speechless <3 soulmate for life! Aj ja sa teším na rok 2017 pretože si splníme všetko po čom túžime:) let's do it!

    OdpovedaťOdstrániť