bilou | najšťavnatejšie sprchové peny

11:18

Ahojte!

Ozývam sa po dlhšej dobe na blogu. Musím priznať, že posledné mesiace sú dosť náročné. Venujem sa viacerým veciam naraz a času na blog bolo menej. Momentálne píšem bakalárku, v škole mám tento semester celkom rozhádzaný rozvrh a spolu s Frederikou sa snažíme naplno rozbehnúť náš kanál - Ika&Evka, btw videli ste už nejaké naše videá? :-)

Pre vás som si tu pripravila niekoľko článkov, a začala by som práve týmto, kde by som vám chcela dať tip na tie najlepšie sprchovacie peny aké poznám!


Jemné, voňavé a vegánske! Takto by som zhrnula tieto peny, ktoré zbožňujem. Ide o edíciu nemeckej youtuberky Bibi, ktorá si miesto tričiek, ako býva zvykom, navrhla práve tieto peny. Skvelý nápad, že? 

Na výber je 7 druhov a všetky sú 100% vegánske. Ja som doteraz vyskúšala 5 druhov a musím povedať, že každý jeden skvelo odpovedá svojmu názvu. Vône sú neskutočne reálne a nevoňajú ako iné produkty, kde cítiť umelú arómu, ale práve naopak, sú také, až z nich máte chuť ochutnať! :-D

Stačí jedna pumpička a máte na ruke jemnú penu, ktorá však slúži ako má a pokožku jemne očistí. Po použití nie je suchá a je príjemne prevoňaná.


Ja som mám príchute Splashy melon a Lovely peach, ktoré sú neskutočne svieže a ovocné, potom Tasty donut a Chocolate cupcake, ktoré sú veľmi sladučké, a počas konca minulého leta som používala Cherry blossom, ktorá bola jemná kvetinová.

Áno, ešte v lete pretože vtedy som sa vrátila zo zahraničia, odkiaľ som si tieto peny priviezla. A to je vlastne jediný a najväčší zádrheľ - dostať je ich možné (pokiaľ viem) len v Nemecku a v švajčiarskom Manore).Tak, ak tam budete alebo máte niekoho známeho určite ho poproste, pretože tieto peny stoja za to! Ich cena sa pohybuje od 3 do 5€.





 Evka♥

You Might Also Like

0 komentárov