DOVE hýčkanie

14:01

Ahojte!

Nedávno ste si mohli prečítať článok o mojich najobľúbenejších a nenahraditeľných produktoch (klik tu), kde sa na prvom mieste objavil klasický Dove krém. Jednoducho najlepší.
Táto značka je topkou medzi produktmi v starostlivosti o pokožku, moja mama na ňu nedá dopustiť a dnes sa budem venovať práve jej sprchovacím gélom :)


Jemnejšia pokožka už po prvom použití? Je to možné s novou radou sprchovacích gélov Nutrium Moisture, s novým, inovatívnym zložením. Tieto "sprcháče" kombinujú vlastnosti bohatej peny a jemného gélu a zaručujem, že vaša pokožka ostane neuveriteľne hebká.



Vyskúšala som dva druhy a to Dove Deeply Nourishing a Revitalizačný sprchový gél Dove Go Fresh s vôňou mandarínky a kvetu tiaré.


Začala by som práve Dove Deeply Nourishing, ktorý má hustejšiu, krémovú konzistenciu a naozaj jemnučkú vôňu, takú..čistú! Predstavuje gél, ktorý je originálny na večernú sprchu - dobrá klasika skvelej značky.Dove Go Fresh s vôňou mandarínky a kvetu tiaré má redšiu konzistenciu ako predchádzajúci sprcháč, ale tá svieža vôňa je naozaj super. Okrem tejto máte na výber mnoho iných, tak si v drogérii určite vyberiete tú pravú. Najlepšie je, že pokožka ostáva prevoňaná veľmi dlho.
Čo sa týka hydratácie, tá je u Dove zaručená. A je to tak pri oboch produktoch. Veľkým plus je aj to, že vám ušetria čas, ktorý strávite natieraním sa krémom po sprche, kedže pokožka neostane suchá.



Akú skúsenosť s Dove máte vy? Čo vravíte na tieto sprchové gély? :)

Evka♥

You Might Also Like

4 komentárov

  1. Ja som na značke Dove tiež nikdy nenašla žiadne nedostatky. Skúsenosti mám s klasickými sprcháčmi alebo potom s Freshkami. :) Ale ten hĺbkovo hydratujúci sa mi pozdáva, takže sa po ňom najbližšie určite obzriem. :)

    Little Strong Skyscraper

    OdpovedaťOdstrániť
  2. velmi ich mám rada...obzvlast moj oblubeny je pistáciový....su užasne nevysusuju... znacka dove je naozaj skvelá.ci uz cez obycajne mydla, spreje, sprcháce , krémy....popravde mam ju radšej ako niveu....o niveackom kreme(v modrej krabicke) tu nebudem rozpisovat lebo nepoznám nikoho kto ho rád nemá.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. pistáciový som ani len neovoňala musím sa priznať, ale znie lákavo :)

      Odstrániť