A čo do nej vmestíš?

23:15

"Všetko čo potrebujem!" bola moja odpoveď na túto otázku od kamošky, ktorá listové kabelky nenosila práve preto, že do nej vraj "fakt nič" nedá. A fakt som jej ukázala, že sa to dá :)

Tak vznikol aj dnešný článok. Čo nosím v kabelke s rozmermi 29x19cm.



→ "Mobil, kľúče, peňaženka" - to je klasická formulka, ktorú si poviem vždy, keď niekam vyrážam a kontrolujem si veci. Našťastie mobily sú dnes tenké, takže sa v pohode vmestia fakt kdekoľvek. Ak nie ste zberateľka kľúčov či rôznych kľučeniek, tak ani s nimi problém nebude. Peňaženka už môže byť problém, pretože aj tá moja je dosť veľká, ale ak si už beriem kabelku listovú, vhodím si do nej len nejaké doklady, peniaze a je to vyriešené.
→ Určite sa nezaobídeme bez nejkého balzamu na pery či rúžu, ktorý toho miesta tiež veľa nezaberie. A aby sme si mohli upraviť aj pleť, zmestí sa tu púder, no ja nosím so sebou radšej zmatňujúce papieriky.
→ Bez čoho ja nikdy neodídem, sú hygienické vreckovky. Hodia sa a sú potrebné proste vždy!

A čo vravíte na kabelku?


Kabelka je jednoduchá, listová vo mne evokuje leto, kedže vtedy ich nosíme najčastejšie, však dámy? Je k nej odopínateľné ramienko v zlatej farbe. Kabelku si môžete objednať až v 11 rôznych farbách za cenu 11,91€ tu: postovnezdarma.cz/damska-kabelka-v-roznych-farbach-so-zapinanim-v-zlatej-farbe.


Evka♥

You Might Also Like

3 komentárov