TAG: nežijem len makeupom

11:51

Ahojte! 
Dnes tu mám TAG, kedže najčastejšie si na blogu čítate len rôzne recenzie, možno by vás zaujímalo aj niečo viac o mne. Dajte vedieť v komentároch, či sa vám takéto články páčia a či môžem nejaký napísať aj nabudúce ;)

                1. Pozeráš na televíziu? Aká je tvoja obľúbená relácia alebo seriál?


Televíziu zvyknem sledovať, hlavne keď sa nudím. Väčšinou to bolo poobede po škole, keď dávali rôzne seriály. Najradšej mám detektívne ako Odložený prípad, Monk, ale komediálne ako Priatelia, Krok za krokom a Dva a pol chlapa tiež musia byť :) Zaujal ma Hriešny zoznam, ktorý dávali nedávno. Na internete som ich sledovala mnoho,mnohoo a najlepšie boli Zúfalé manželky, Misfits, HIMYM alebo The Walking dead ;D Sledovala som tiež Prefíkané slúžky, Pretty little liars, ... (môžem dlho pokračovať). A čo sa týka relácie .. práve mi napadla jedna slovenská a to Modré z neba (nech si ľudia hovoria čo chcú, ale koniec koncov pomohlo sa ľuďom? Pomohlo!).




2. Varíš? Aké je tvoje najobľúbenejšie jedlo a dezert?

Variť sa učím(samouk) - od hladu nezomriem :D ale oveľa radšej a častejšie pečiem - rôzne zákusky, koláče a sladké dobroty. To už naväzuje na obľúbené jedlo :D - Sladké milujem! V rôznych podobách,ale hlavne nech je v tom mliečna čokoláda. Mimo sladkostí mám rada rôzne ovocie, syry, polievky(okrem paradajkovej), segedín(od svokra:D), dukátové buchtičky(od babky), vyprážaný karfiol(od druhej babky), pizzovníky(od priateľovej babky),... haha takže je toho dosť a musím sa priznať, že som dosť vyberavá :D




                                                       3. Vysnívané povolanie?

Rada by som podnikala. Dovolím si okopírovať text z jednej stránky o znameniach, ktorý hovorí o mne a presne ma vystihuje aj "to" čo chcem robiť: Je im daný intelekt, logické uvažovanie a organizačné schopnosti. Láska k umeniu, divadlu, estetike a krásnym veciam však u nich ostáva.
Veľa žien takto narodených, stojí v popredí skupiniek, ktoré sa zaoberajú napríklad kozmetikou či umením. Myslím tým činnosť záujmovú, ale i zárobkovú. Baví ich to, napĺňa, a pritom im z toho aj niečo „kvapne“. Práca s ľuďmi, to je ich parketa! Využijú pri nej svoju diplomaciu i šarm. 




4. Ovládaš cudzí jazyk? Akým jazykom by si sa chcela vedieť dorozumieť?

Jazyky ma veľmi nebavia, priznávam. Na základnej som sa učila ruštinu, ktorú by som rada oprášila. Tento rok som maturovala z angličtiny B2 (príde mi nezaujímavá) a na gymnáziu som mala aj francúzštinu, ale veľmi mi nešla(bola som lenivá sa ju učiť), možno si ju raz preopakujem :) Slovenčina je pre mňa najkrajší jazyk :P

5. Za čo utrácaš v rámci kategórie "pre radosť", keď nie za make up?


Okrem oblečenia sú to knihy a zápisníky (:D). Veľké,malé, hlavne s pekným obalom, mám na ne slabosť.. :D a všelijaké drobnosti - hlavne s motívom Paríža♥




6.  Zoznamuješ sa ľahko s neznámymi ľudmi?

To áno. Rada sa začnem baviť s cudzími ľuďmi, ak sme v jednej spoločnosti, nemám s tým problém:) Som dosť ukecaná a tiež aj za každú srandu takže.. ;D Dúfam, že nebudem mať problém až nastúpim na vysokú.

7. Čítaš knižky, alebo preferuješ internet?

Knihy milujem. Sama si ich dokonca kupujem alebo dostávam ako dar(úplne najkrajší pre mňa). Je to skvelý pocit čítať príbeh, predstavovať si ľudí, situácie, vžiť sa do toho.



8. Čo je tvoja najhoršia a najlepšia vlastnosť?


Som tvrdohlavá a netrpezlivá. A najlepšia? Myslím si, že som dosť dobrosrdečná, aj keď občas platí: Za dobrotu na žobrotu.

        9. Chodíš sa večer baviť medzi ľudí, alebo máš radšej komornú spoločnosť?

Milujem byť v dobrej spoločnosti a baviť sa s priateľmi na rôznych akciách či diskotéka, posedenie u niekoho doma alebo teraz grilovačky, ale zvyknem tiež s priateľom len tak doma leňošiť:) Závisí to od mojej nálady.

10. Keby si neblogovala, medzi aké činnosti by si si rozdelila voľný čas, ktorého by potom bolo asi veľmi veľa?

Fúúúha. Tak na toto hneď tak odpovedať neviem. Asi by som viac čítala knihy a chodila von. Rada by som si spravila aj kozmetický kurz. A mala by som začať športovať :D



                                                                            Evka♥



You Might Also Like

8 komentárov