Levanduľová láska♥

12:20

Ahojte! :)

Dnes si toho veľa neprečítate, kedže nemám veľa zbytočných slov k mojej novej láske - Lak na nechty The ONE Long Wear, odtieň 
Lilac Silk.

8ml, 5€, Oriflame

Krásny obal, skvelý široký štetček, správna konzistencia. Jemná krémová farba s gélovým efektom, taká jednoduchá a pre mňa tak krásna :) L.A.S.K.A.
Odporúčam však 2 vrstvy.
S výdržou to tiež nie je zlé, mne vydržal tak 5-6 dní bez najmenšieho poškodenia.



Ako sa páči vám?

Evka♥

You Might Also Like

9 komentárov

  1. je to pekné, len bohužiaľ sa mi nepáči, že každý necht má iný tvar a necht na palci máš krátky ...každopádne pekné, zbožňujem takéto fialové farby :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pozerala som tvoj blog ... a ty sa teda tiež nemôžeš pochváliť rovnako dlhými a rovnako tvarovanými nechtami -_- http://mona-recenzie.blogspot.sk/2014/06/ukazkove-nozky-do-sandalkov.html A na tom ani nezáleží, pýtala sa na farbu. A v podstate na tom ani nezáleží, ja ich tiež nemám rovnaké a nosím si ich ako ja chcem ;)

      Odstrániť
    2. ja som to nemyslela vôbec zle :) a mám vždy rovnako ostrihané / spilníkované nechty :) ak sa mi jeden zlomí tak ostrihám aj ostatné :) ak myslíš tú fotku, kde mám aj na rukách tak je to fotené zo šikma a nemôžem za to, že mám každé nechtové lôžko inak dlhé ;)

      Odstrániť
    3. Ďakujem za názor, iný tvar má ukazovák, pretože mi to lepšie vyhovuje pri akejkoľvek práci a za to, že sa mi odlomil necht na palci tiež nemôžem(nesedím len za pc,ale aj pracujem), ale ja si neostrihám všetky nechty kvôli tomu, pretože mi aj tak do 2 týždňov dorastie :) každá má nechty ako chce :D nebudeme sa tu kvôli tomu naťahovať ide o ten LAK predsa♥
      a tebe Nikkie tiež ďakujem za názor, si zlatá :)

      Odstrániť
    4. veď hej, ja som to nemyslela vôbec zle :) tak to máš teda super keď ti tak rýchlo dorastú, mne by to trvalo aj dva mesiace :) a takú farbu mám teda tiež z oriflamu, len z tej rad pure colour či ako sa volá a tiež výdrž je týždeň bez akéhokoľvek poškodenia :)

      Odstrániť
    5. skús lak na nechty o ktorom som nedávno písala (naľavo v obľúbených príspevkoch), je skvelý a vyskúšaný na mnohých nechtíkoch ;D

      Odstrániť