Letní obľúbenci

11:07

Prajem pekný deň :)

V sobotu sa chystám na 2 týždne do krásneho Frauenfeldu vo Švajčiarsku k mojej tete, tak sa teším na plno oddychu, nákupov a zážitkov. Ozývať sa budem :)

Dnes som si pre vás pripravila článok o produktoch, ktoré v lete najčastejšie využívam a pravdu povediac leto si bez nich predstaviť neviem :) Vynechala som prípravky na a po opaľovaní, kedže tie skúšam stále nové. Zaujal vás nejaký z týchto produktov? Bez čoho sa v lete nezaobídete vy? :)


Pílingový sprchovací gél s energizujúcou mätou a malinami, 5€, Oriflame:
Začala som ho používať už minulé leto a tento rok som sa k nemu opäť vrátila. Svieža vôňa je krásna a jemné pílingové čiastočky pekne očistia pleť.

Ružové harmonizujúce mlieko, 14,95€, Weleda:
Nádherná vôňa a hodvábna pokožka. O tomto mlieku si už čoskoro prečítate, kedže mu venujem samostatný príspevok :)

Gél na holenie, 5€, Oriflame:
Hladké nôžky sú v lete základ a s týmto gélom to ide jedna radosť. Nohy mi ostávajú hodvábne jemné a prevoňané. Tiež sľubuje hydratáciu a obsahuje antioxidačné výťažky z orchidei.


→ Rôzne telové spreje, ktoré v lete osviežia a prevoňajú pokožku. Mám ich ešte z minulého leta, kedže som všetky nestihla spolu s voňavkami spotrebovať. Sú z AVONu a Oriflame-u.


Guľôčkový antiperspiračný dezodorant, 4€, Oriflame:
Je z rady Activelle, z ktorej som vyskúšala všetkých 5 druhov (najskôr boli 3) a určite ich nemienim zameniť za iný. Všetky majú jemnú vôňu a zaisťujú skvelú ochranu (ak nemáte problémy s nadmerným potením). Venovala som sa im TU.

Hydratačný pleťový krém, 4€, AVON:
Klasický pleťový krém je nevyhnutnosťou. Tento je hydratačný, obsahuje kakaové maslo a vitamín E. Najmä v lete je dôležité aby krém pleť nevysušoval, ale vyživoval ju a tento to spĺňa. Vhodný na všetky typy pleti. Ja som zamilovaná do tej jeho úúúžasnej vône!


→ V lete treba pekne voniať a hlavne sviežo ;) Najlepšia letná vôňa je pre mňa Eclat Weekend od Oriflame, ktorá je neskutočne svieža! Používam ju celoročne. Potom rôzne Adidas spreje a na večer sa hodí aj Volare Magnolia tiež od Oriflame.


O vodeodolnej špirále ste si mohli prečítať minule. V lete sa nezvyknem cez deň nejako extra maľovať, základom je vždy však môj obľúbený BB krém od Orilame, ktorý mi sadol perfektne! Inak až sa opálim začnem používať aj TENTO.
Bronzer, ktorý používam najčastejšie je z rady Very me od Oriflame, má krásnu farbu, jemné trblietky a krásne zvýrazní lícne kosti. Navyše ho v akcii kúpite za skvelé ceny (cca 2-3€).



→ Nesmiem zabudnúť na pery, momentálne je mojím miláčikom eos s príchuťou summer fruit♥ a tento druhý som náhodou objavila v šuplíku a poskytuje mojim perám skvelú ochranu na slnku.

Evka♥

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Tak mě velmi zaujaly věci Oriflamu. Konkrétně sprchový peeling a tělový sprej. Vůbec jsem netušila, že něco takového mají. Já mám ze stejné řady antiperspirant a jestli budou vonět stejně a stejně dobře plnit svou funkci, tak je vážně musím mít. :)

    http://www.kajahasidea.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť