Traja pomocníci v jednom

14:43

Prajem krásny slnečný deň! 

Každá z nás určite používa nejaký ten korektor. Keď potrebujeme narýchlo niečo zamaskovať, ale aj vtedy, keď chceme mať na večer dokonalý makeup. Nie všetky dokonalosti sa však dajú zamaskovať tým istým korektorom a preto je super mať na výber. A keď sú v jednom balení, je to paráda!

Určite ste podobné paletky videli u rôznych výrobcov (ja som ich často videla vo videách o líčení), a ak po nich túžite, skúste najprv túto! ;)

Sada korektorov, 6€(max.cena), Oriflame

Ak čítate moje príspevky, určite viete, že Oriflame mám celkovo rada a mnoho produktov by som už za nič nevymenila. Kedže mám problematickú pleť, často som odtiaľto používala rôzne korektory, ako napríklad tento tu pod oči (avšak mi pripomínal skôr rozjasňovač) alebo aj stále používam (skôr pre zelenú časť) túto tyčinku. Strašne dlho som pozerala práve po tejto malej sade, kedže má všetko čo potrebujem, ale dlho som váhala. Minule bola za cenu 2,99€ a môj práve došiel, rozhodla som sa teda pre kúpu. Poriadne som otestovala a teraz môžem len odporučiť! 


Paletka má tri časti: zelená má upokojujúce účinky a je vhodná na začervenané miesta, žltá najlepšie prekryje tmavé kruhy pod očami a hnedá je univerzálna, niekomu aj na kruhy :) Farby si môžete zmiešať, ak by vám nevyhovovali.
Naozaj kryje výborne a dlho vydrží. A čo ma najviac prekvapilo je konzistencia. Doteraz som sa stretávala buď s tekutými alebo tyčinkami, ktoré po nanesení pôsobili veľmi sucho. Toto trio má však skôr krémovú konzistenciu čo je pri nanášaní super. Takže veľká spokojnosť :)

Čo o tejto sade napísali iné žienky si môžete prečítať TU.

Aké korektory používate vy? Skúsili ste aj toto trio? :)

Evka♥


You Might Also Like

3 komentárov

  1. Strašně mě láká tohle vyzkoušet, takže možná si to doopravdy při další možnosti pořídím :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mňa tento milo prekvapil, takže spokojnosť a odporúčam :)

      Odstrániť
  2. Aj môj bol najobľúbenejší, ale na moje kruhy nieje vhodný, nič neprekryje, len zvýrazní...Potrebovala by som nejaký ružový asi NYX :) no uvidíme :) ....Lenže teraz mám panstik, aa ten je ešte lepší :DDD

    OdpovedaťOdstrániť