Zázrak na vlasy z liečivej vody a vína!

17:02

Ahojte dievčatá! :)

Tak a je to tu, konečne mám odmaturované! Prázdniny sa začali! :D Takže budem opäť aktívnejšia na blogu :)

No a dnes vám odhalím jedno moje tajomstvo ;)

Každá z nás chce mať pekné, zdravé a väčšina aj dlhé vlasy :) Nikdy som nemala problém s rastom vlasov. Síce ich nemám husté a končeky mávam občas zničené, ale rástli mi vždy rýchlo. Takže raz za čas ma chytil nápad, že by ich bolo treba skrátiť, navštívila som kaderníčku a poznáte to .. po návrate domov nariekanie pred zrkadlom :D
A vtedy sa mi osvedčil (okrem Schaumy s fyto-kofeínom) aj Thermal šampón.


V našej rodine sa stal miláčikom ešte dávnejšie, keď ho začala používať babka. Keď raz ležala v nemocnici, vedľa nej bola jedna pani, ktorá mala neskutočne krásne, dlhé vlasy. A keď ju prišli navštíviť dcéry a iné príbuzné, taktiež. Tak sa jej babka opýtala, či to majú od prírody. Pani sa zasmiala, že od prírody má akurát tak len pár jemných vlasov. Jej vnučke vraj kaderníčka spravila tak nešikovne trvalú(alebo čo), že jej spálila pokožku hlavy. Odporúčili jej kúpiť si šampón v lekárni a tak objavili tento zázrak. 


Thermal šampón z liečivej dudinskej vody a vína 300ml kúpite v lekárňach od 5€.

Obsahuje vitamíny B5, B3, B1, proteíny, minerálne látky a stopové prvky, ktoré vyživujú, regenerujú vlasy a vlasovú pokožku. Podporuje rast vlasov, obmedzuje tvorbu lupín a padanie vlasov. Šetrne a účinne čistí, vhodný aj na denné používanie. V kombinácii s Thermal krémom na vlasy sa účinok šampónu výrazne zlepšuje.

Je vhodný aj pre detských a citlivých pacientov.

Má netypický obal - mne sa páči. Je redšej konzistencie a má modrú farbu. Taktiež zvláštnu vôňu, opísala som ju ako čerstvý chlieb spolu s domestosom :D musím povedať, že nejako extra nepení, ale nič to nemení na tom, aké má učinky. V určitých obdobiach mávam lupiny, po 4-5 umytiach po nich nebolo ani stopy. Výrazne mi zredukoval padanie vlasov! A aj keď sa mi to samej nezdá, známi mi tvrdia, že od posledného strihania mi dosť narástli. Čo viac si od šampónu priať? :)

Za mňa jedno veľké plus!


Máte skúsenosť s týmto šampón alebo iným výrobkom značky Thermal? :)

Evka♥


You Might Also Like

2 komentárov