Swedish Spa Telový píling

14:00

Ahojte dievčatá, tak sa ozývam v čase, kedy by som sa mala učiť,učiť,učiť... kedže máme práve akademický týždeň. Samozrejme som ochorela a ležím v horúčkach :-/ do hlavy mi nič nejde, tak som sa rozhodla napísať aspoň krátky príspevok.

Bude o telovom pílingu Swedish Spa od Oriflame.

150ml, 12€ (oplatí sa v akcii, kedy je aj za polovicu)

Musím sa priznať, že nie som nejaký milovník pílingov. Používala som nejaké na tvár a to bolo všetko. K tomuto pílingu som sa dostala (úprimne) možno aj pred rokom, keď som ako Oriflame poradca mala možnosť kúpiť si ho za veľmi nízku cenu vďaka vernostnému programu. Keď došiel, rovno som ho zapchala niekde dozadu do skrinky a tam stál dlhé mesiace. Kedže mám problémy s akné, ktoré mávam aj na dekolte, nejako som si na neho spomenula, že veď vyskúšam na prečistenie. A odvtedy ho používam pravidelne min. raz za týždeň :)

Je v šikovnom kelímku, ktorý neprepúšťa vodu aj keď naň tečie zo sprchy (pri iných výrobkoch mi tam vie natiecť voda). Je olejovitý - obsahuje zázvorový olej, olej zo sladkých mandlí, vitamín E, hydratačné a zjemňujúce zložky. Okrem toho aj kryštáliky soli a prášok z mandľových škrupín, ktoré odstraňujú odumreté bunky a tak vyhladzujú pokožku. 

Určite je zaujímavá aj jeho jemná vôňa. Po umytí zanecháva pokožku naozaj jemnú a vytvára taký ako keby mastný povlak (nie priveľmi), netreba ani použiť telové mlieko. Určite je vhodný práve pre to pre suchú pokožku - odporúčam! Aj keď ja práve tú nemám, spokojnosť je u mňa veľká, kedže perfektne čistí a po pravidelnom používaní mi tie malé vyrážky zredukoval.

Stal sa pre mňa miláčikom! 


Recenzie naň si môžete prečítať aj TU.

Vyskúšali ste ho už? Poradíte mi nejaký iný píling (hlavne na problematickú pleť)?


Evka♥

You Might Also Like

4 komentárov

  1. ja som mala z oriflame piling Discover a tiez bol veľmi dobry ale aj tento by som vyskušala lebo mam suchu pokožku:))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. taký som ešte nemala, myslím, že je aj rada Parisian, tak snáď vyskúšam :D jasné, odporúčam :)

      Odstrániť
  2. ja mam drobne vyražky na ramenach,asi skusim:-///

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. mne pomohol s dekoltom :) takže určite skús :)

      Odstrániť