..and all these little things :)

15:57

Ahojte dievčatá! :)

Dni mi momentálne utekajú, ako keby mal jeden asi len 10 hodín, mám veľa povinností a k tomu všetkému som si ešte stále nezačala opakovať učiť sa na maturitu, ach :-/ takže sa už ozaj musím do toho pustiť, preto budem na blogu menej aktívna, snáď to chápete.
Dúfam, že vy máte tieto slnečné dni lepšie:) btw, výherkyňa giveaway sa ozvala a balíček je už na ceste k nej :)

Takže dnes len nejaké fotky vecí, ktoré mi tieto dni priniesli troška radosti :)

Šaty 19,95€ a tričko 9,95€ z NY - to je výsledok niekoľkohodinového nakupovania, pri ktorom som zháňala šaty na piatkový zvonček. Nikde som nenašla nejaké vhodné, ozaj mi bolo doplaču:D a tieto som kúpila už len z nervozity a myšlienky, že holá snáď nepôjdem

džegínsy 7,99€/ kus, LIDL
Ak ste už niekedy vyskúšali nejaké veci značky Esmara, ktorú ponúkajú v LIDLi, určite mi dáte za pravdu, že ich tovar je kvalitný, pohodlný a navyše za dobrý peniaz. Vždy som si od nich kupovala klasické čierne legíny a keď som uvidela v letáku džegínsy, ktoré poslednú dobu rada nosím, hneď som si bežala kúpiť dvoje a neľutujem :)

Výhra od Lucky♥ tento balíček je ako stvorený pre mňa, veľká to bola moja radosť keď som uvidela svoje meno!:)

Nechty mám síce dlhé, už aj spevnené, ale stále mám taký ten strach, že sa mi nejaký odlomí :D a tak som do zbierky posilňujúcich lakov pridala dnes aj tento, v drogérke za 2,65€. Môžete čakať recenziu:)

A rozrástla sa aj zbierka štetcov, zľava: štetec a kefka na obočie 1,50€(?) AVON, štetec na pleťovú masku 4,50 € Oriflame a vejárovitý za 5€ tiež z Oriflame.

Čím ste si poslednú dobu spríjemnili vy? :)

Evka♥


You Might Also Like

6 komentárov

  1. tie šaty vyzerajú veľmi pekne :) "rifle" z lidlu mám tiež,presne tieto len inej farby,vtedy boli najtmavšie a bledšie,teraz boli ešte bledšie a najbledšie :D škoda že to nedali všetko naraz,vybrala by som si asi tie najbledšie čo máš ty,ale nevadí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. možno nabudúce, ja si ďalšie tiež určite ešte kúpim:) :D

      Odstrániť
  2. ten dermacol makeup milujem a elf podklad je tiez super a ten spevnovac by sa mi hodil musim sa po nom popozerat :)
    pozyvam na mini GA http://ela-ika.blogspot.sk/2014/05/majova-giveaway.htm
    Ela

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Kde si prosím ťa kúpila ten lak, za takú super cenu?? Ďakujem

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj, ja som ho kúpila v drogérii TETA :)

      Odstrániť
    2. :)) joj škoda, že som skorej nevidela odpoveď :DD Lebo teraz predchvíľkou som ho kúpila za 2,79:)) Neni to veľa, ibaže som 4 laky kupovala..apoň by som pár centov ušetrila :DD haha :)))

      Odstrániť