Rimmel: Scandaleyes Lycra Flex

13:52

Zdravím baby :)

Prajem peknú slnečnú nedeľu :)

Už keď som bola mladšia bola som unesená riasenkami od Rimmelu. Určite si každá spomenie na tú klasickú čiernu, oválnu s London znakom pozdĺž, po ktorej všetky túžili (heeelp, ako sa volala?:D). A unesená som dodnes, ako viete striedam riasenky Rimmel a Oriflame s veľkými kefkami, ktoré mi vyhovujú najviac.

V dnešnom článku krátka recenzia na riasenku Scandaleyes Lycra Flex od Rimmelu.

7,49€, Rimmel

Táto riasenka je určená na objem rias. Už podľa názvu vieme, že obsahuje formulu Lycra, ktorá dodáva riasam objem a zaisťuje pružnosť. Vďaka tomu je náplň ľahšia a stačí jej ozaj málo. A to sama potvrdzujem. Rýchlo a jednoducho si vykúzlim krásny pohľad.
Kefka (ako všetky veľké a husté) mi vyhovuje úplne. Farbu nanášajú pekne rovnomerne. Našťastie, ak sa svojim mihalniciam povenujem, dokážem vykúzliť ozaj dlhé a husté riasy :)
Čo sa týka výdrže na očiach, môžem povedať, že výborná, nevšimla som si nejaké ubudnutie počas celej noci. Pigmentácia je taká .. priemerná a odličovanie bezproblémové.
Mám však pocit, že mi rýchlo vyschne.



Aký je vás názor? :)
Evka♥



You Might Also Like

3 komentárov

  1. ja mám super lash a inú som este neskušala tak možno niekedy inak maš pekne oči :)))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. až budeš mať možnosť určite vyskúšaj :) hah,vďaka :)

      Odstrániť
  2. Toto bola moja prvá riasenka od Rimmelu a na jej základe som sa do tých Scandaleyes zamilovala, fakt nepreháňam, sú úžasné a táto bola navyše tak ľahká, takmer som ju necítila na riasach.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť