NAIL STICKERS alebo Veľké sklamanie

19:33

Ahojte dievčatá :)

V prvom rade sa vám chcem poďakovať za úžasných 100 čitateľov♥
A to znamená to, že sa tento týždeň dozvieme mená výhercov giveaway :)

A od dobrej správy k tej horšej.
Dnes sa povenujem krátkej recenzii, konkrétne na samolepky na nechty od Oriflame. A recenzia to bude ozaj krátka, žiaľ pre mňa veľké sklamanie.


Keď som v katalógu zbadala tieto samolepky na nechty Lacey, neváhala som nad kúpou. Čipka a pekné nechty, to je moje. A keď mi prišli,už som sa len tešila na vhodnú príležitosť.
Tak som si ich na Valentína začala pekne lepiť. A trvalo mi to pekne dlho! Samolepky vôbec nepriliehali na nechty, krútili sa, tvorili sa pod nimi bubliny, nedali sa zastrihnúť do požadovanej veľkosti a hneď sa aj odlepovali! Jedna veľká katastrofa! Dokonca ani vzor na nechte nebolo vôbec vidieť, skôr to vyzeralo, ako keby som si nechty tak trošku blbo natrela čiernym lakom.
Aj keď som si ich pretrela lakom, nič to nezmenilo. Po hodine nervozity s myšlienkou na moje otrasné nechty som ich dala radšej úplne dole. 


5€/2,50€,  Oriflame

Neviem prečo, ale keď som tu vložila fotku, tak mi ju zosvetlilo úplne, v skutočnosti tak tie nechty vôbec nevyzerali :-/

Je to úplne prvý výrobok od Oriflame, ktorý ma sklamal. Doteraz som mala len skvelé skúsenosti. Máte s nálepkami nejaké vy? :)

Evka♥


You Might Also Like

4 komentárov

  1. Když nejsou na nehtech vypadá to krásně, ale na nich to vypadá řekla bych trošku nevýrazně což je škoda :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. presne tak, dokonca boli oveľa tmavšie ako na fotke, sklamali ma :-/

      Odstrániť
  2. Tiež som na ne pozerala v katalógu ... ale potom som mávla rukov, že radšej nebudem špekulovať. Navyše krajšie vzory si môžem vytvoriť stampy setom. Vidím, že som dobre urobila, že som si ich neobjednala :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veľmi dobre si spravila :) ja si už tiež musím dávať pozor, aby som nekupovala fakt "všetko" zaradom :)

      Odstrániť