BIOBEAUTY

14:07

Ahojte, ahojte! :)

Dnešný príspevok venujem balíčku, ktorý som dostala v januári z eshopu biobeauty.sk.
K tejto stránke som sa dostala úplnou náhodou a ihneď som vedela, že ich výrobky proste chcem a musím mať!:D
Široká ponuka naozaj skvelých bio a prírodných produktov skvelých vôní. A hlavne, netestované na zvieratách! Určite si to svoje vyberie každá z vás ;)

Mňa najviac zaujali, samozrejme, balzamy na pery, kedže som od nich tak povediac závislá.
Ak by som už pracovala, tak by som celú výplatu dala na ich produkty! :D

No a poďme k recenzii:

Sprchový gél - Levanduľa, 250ml za 7,90€

Už len ten obal je nádherný, čo poviete? :)

Tento sprchový gél s esenciálnym levanduľovým olejom je najvhodnejší práve pre citlivú pokožku. Aj keď ja citlivú pokožku nemám, nemôžem k nemu povedať žiadne proti!
Vytvára úplne jemnú krémovú penu a spolu s príjemnou vôňou je to raj! Levanduľa, ako synonymum relaxu, vás proste dostane. 

Žiadna podráždená pokožka vďaka tomu, že gél (a všetky ostatné produkty) neobsahuje žiadne farbivá, parabény či iné chemické látky. Podľa mňa bude každá pokožka vďačná za takúto starostlivosť.


Dostala som aj vzorky značky NATURA SIBERICA a to:

- hydratačné mlieko na čistenie suchej a citlivej pleti: ja mám mastnú až zmiešanú pleť, takže to nie je presne pre mňa, avšak pri takýchto prírodných výrobkoch môžem čakať len prekvapenie:)


- spevňujúca maska na všetky typy pleti: už som vyskúšala a musím povedať, že som len spokojná, aj keď som ju mala len na 2 použitia, odporúčam najmä starším ženám


- denný pleťový a hydratačný krém zo sofory japonskej na mastnú až zmiešanú pleť: no ako vyrobený práve pre mňa! Vo vzorke je dostatok krému na vyskúšanie, vydržal mi na 7 použití! Po nanesení celý deň pekne zamatová pokožka, 5 hodín bez akéhokoľvek náznaku mastnej pleti :) chystám sa na celé balenie! +++!

Máte nejaké skúsenosti s touto stránkou alebo s nejakými prírodnými produktmi? :)

Evka♥

You Might Also Like

6 komentárov

  1. ja som z tejto stránky dostala ako darcek od mamky prírodné mydielka, sú fantasticke a levandulu mám rada tak možno vyskušam:)))

    OdpovedaťOdstrániť
  2. maju tam pekne veci naozaj aj ten sprchac by som vyskusala rada.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Od Natura Siberica mám vitamínový sprchový gél a ten je super :) A o prírodnej kozmetike mám celý blog, ak si zvedavá niekedy sa stav :)
    http://beastlovesbeauty.wordpress.com/

    OdpovedaťOdstrániť