Svieže letné prebudenie :)

11:18

Poznáte to. Vonku je nesmierne horúco, slnko páli a vy a cítite nesmierne unavené. A tak siahnete po sviežich produktoch, ktoré vás doslova prebudia opäť k životu :) Aj ja skúšam každé leto rôzne prípravky na osvieženie a dnes vám prinášam tie TOP:) V lete si nepotrpím na rôzne makeupy, nehovoriac o ťažkých vôňach, ktoré sa absolútne nehodia. Chceme sa cítiť prirodzene čisté a svieže, však? :) Takže ja odporúčam ...


              V ľadovej sprche vás jednoznačne prebudí pílingový sprchovací gél s energizujúcou                                                         mätou a malinami. Sviežosť zaručená!


Tieto telové spreje určite poznáte. Dostať ich v Oriflame aj Avone a s rôznymi vôňami. Po sprche či len tak cez deň na osvieženie. V kabelke must have!


Osviežujúci gél na okolie očí s chladivým účinkom. Okolie očí po pravidelnom používaní nadobudne svieži vzhľad. Tiež vhodný, ak máte po odličovaní okolo očí suché miesta. Môžem len odporučiť :)


Osviežujúci sprej na tvár. Vhodný na kúpalisko, či letný večer. 


Nezabúdajme na pery! Hydratačný balzam s aloe vera, vitamínmi A a E. Hydratuje, ochraňuje, upokojuje.


Vôňa tohto leta je pre mňa jednoznačne toaletná voda Eclat Weekend. Ideálna letná vôňa. Svieža a ženská. Veľkým plus je, že ju neprehluší ani cigaretový dym v baroch!


Nezabudnite, že osvieženie prichádza hlavne zvnútra a tak si cez leto doprajte veľa,veľa vitamínov v podobe ovocia - to je totiž na lete najlepšie :)

Vaša Sofia :)

You Might Also Like

0 komentárov