NEW IN | LUSH LOVE

15:42

Ahojte! :-)

V tomto článku by som vám rada ukázala veci, ktoré som si priviezla z výletu v Ríme (Rím2017), presnejšie z obchodu LUSH, ktorý zbožňujem♥ Určite ho väčšina z vás pozná a ak nie, tak len pripomeniem, že ide o ručne vyrábanú prírodnú vegetariánsku kozmetiku, ktorá netestuje na zvieratách. Škoda, že najbližšia predajňa je v Prahe a čerstvé masky, na ktoré sa vždy lakomím sa nedajú objednať :-( tak som využila to, že sme jeden mali hneď vedľa hotela a kúpila si pár produktov na vyskúšanie. A čo som si vybrala? Keďže masku, ktorú som chcela práve nemali, veľmi milá predavačka nám miesto nej poradila čistiacu emulziu Smuggler´s soul, potom som si vybrala ospevovaný scrub na pery Bubblegum, recenziami vychválenú pleťovú vodu Tea tree, ktorú mi poradila Ika a penu do kúpeľa s názvom Unicorn horn. Všetky som za ten čas poriadne otestovala, takže by som vám chcela napísať moje hodnotenie :-)




Začala by som produktom, s ktorým som najviac spokojná. Tou je práve pleťová voda Tea tree. Kedže obsahuje čajovník, ktorý má antibakteriálne účinky, je to správna voľba práve pre moju pleť a tak táto voda skvele zapadla k mojim ostatným produktom, z ktorých väčšina obsahuje taktiež výťažok z čajovníka a mám s nim len dobré skúsenosti. Vodičku si striekam na vatový tampón, prikladám na miesta, kde sa mi objavilo akné a voilá! do dvoch dní je preč :-) Okrem toho obsahuje aj grapefruitovú vodu, ktorá má pleť osviežiť, čo som si ja nevšimla, pre mňa je dôležitý výsledok pôsobenia na akné, ktorý sa mi osvedčil. Z tejto kúpy na odporúčanie sa stane stálica v mojej kúpeľni a ak máte možnosť nakupovať v Lushi a trápi vás akné, určite odporúčam práve túto vodu.


Tento scrub na pery som videla u množstva zahraničných blogeriek, ktoré ho chválili a tak som si naň robila zálusk. Obsahuje krupicový cukor a jojobový olej. Tak, ako väčšina scrubov, aj tento pery zbaví odumretej kože. Navyše má neuveriteľne sladkú - žuvačkovú vôňu (a chuť! :-D), ktorá je jednoducho neodolateľná. Povedala by som, že podobný peeling si viete vyrobiť aj doma, no ak si chcete dopriať trošku rozmaznávania, je to fajn voľba :-) Okrem toho, aj keď sa to nezdá, produktu je v ňom dostatok aj na 2 roky.


Tretia vec, ktorú som použila asi 7x je táto čistiaca emulzia. Má konzistenciu našľahanej peny a obsahuje veľmi, ale ozaj veľmi jemné peelingové zrnká podobné piesku, takže ju nepoužívam každý deň, skôr jeden-dvakrát týždenne ako ozaj jemný peeling. Má veľmi sviežu vôňu a chladivý efekt. Pleť jemne vyčistí a pretože je tak šetrná odporučila by som ju aj tým, ktorý majú citlivú pleť. Myslím, že je to fajn doplnok k starostlivosti aj o problematickú pleť, ale ako nezbytnosť to určite nevidím a druhýkrát už po ňom asi nesiahnem. :-)


Posledná vec, ktorú som si vzala, je pena do kúpeľa, ktorá podľa tvaru a farieb nesie názov Unicorn horn. Lush je známy svojimi penami a bombami do kúpeľa rôznych farieb a tvarov, ktoré sú vždy zaujímavé. Táto, okrem toho, že je krásne farebná, má na sebe aj trblietky, ako môžete vidieť i na fotke. Rozdelila som si ju na tri časti - trikrát kúpeľ. Tretina stačila na pekné sfarbenie vody do ružova a jemnú penu. Ak by ste chceli poriadne napenenú vaňu, použite pokojne celý produkt, no mne to bolo ľúto :-) Táto mala jemnú levanduľovú vôňu, čo je mimochodom moja obľúbená, takže som si vychutnala skvelý relaxačný kúpeľ.


O týchto aj iných novinkách je aj naše minulé video, tak si ho určite pozrite! :-)
www.youtube.com/watch?v=UIY99ZlhWpo&t=2s


Evka

You Might Also Like

3 komentárov

  1. LUSH kozmetika je podľa mňa vynikajúca :)
    https://blogsilakrasy.wordpress.com/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tá čistiaca emulzia je zaujímavá, doteraz som si ju v LUSHI nikdy nevšimla. Škoda, že to Tea Tree je práve Tea Tree - od svojej puberty a problémov s akné som sa stala alergická na tú vôňu... :-D

    Papi Lapi Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ten peeling na pery nutne potrebujem, vyzerá neskutočne dobre. :)

    Rebelliouslily

    OdpovedaťOdstrániť