rím 2017

14:13

Ahojte!

Prinášam vám krátky report z výletu do Ríma, kde sme sa spolu s Frederikou vybrali koncom februára. Šli sme na 3 noci a musím povedať, že sme si to naozaj užili! Ak by ste si chceli pozrieť naše video, je tu: TRIP TO ROME 2017.

A moje poznatky a pocity? Musím sa priznať, že Rím nikdy nepatril k mestám, ktoré by boli niekde na vrchole môjho travel wishlistu. Ani neviem prečo. Jedna návšteva však všetko zmenila a musím povedať, že toto mesto som si zamilovala!♥ Krásna architektúra, množstvo pamiatok, pohodoví ľudia a 17°C vo februári to zaručili.

Skvelé je, že tie najväčšie a najzaujímavejšie pamiatky sú pomerne blízko seba a tak ani netreba cestovať mhd, ale pekne sa prejsť a tak si užiť mesto ešte viac v jeho uličkách. Prvý deň sme nachodili 20km! :-D A keď sme už pri tom chodení v Ríme, semafory sú tam len zrejme na približné riadenie dopravy. Ľudia si cez prechody chodia kedy chcú, nečakajú na zelenú a ak by som tam mala šoférovať auto, asi by to dopadlo katastrofou. Proste šialené jazdy :-D. 

Určite mi napíšte sem alebo pod video na youtube, či ste už v Ríme boli alebo sa tam chystáte, prípadne aké mesto túžite navštíviť. ♥
















Evka♥

You Might Also Like

0 komentárov