S vami som skončila #2

15:43

Pekný deň!

Takéto články väčšinou nepíšem (toto je po vyše roku druhý), pretože nijak nechcem robiť zlé meno nejakým produktom či značkám a ak mi niečo nesedí a nie som s tým spokojná radšej to posuniem ďalej alebo vyhodím. Na blog preto radšej píšem o tom, čo by som odporúčala :-)
No niekedy sú tu produkty o ktorých viem, že nesklamali len mňa a preto si aj vy - čitateľky môžete vopred rozmyslieť ich kúpu. Alebo práve naopak - kúpiť a vyskúšať samy!
Nezabúdajte, že ide len o moju osobnú skúsenosť a individuálny názor! :-) 100 ľudí, 100 chutí.



Ako prvé by som spomenula snáď všeobecne laky od Pupa Milano. Vždy ma lákajú ku kúpe najmä krásnymi farbami, no potom som sklamaná hlavne z výdrže. Pri tomto, ktorý som si kúpila naposledy som si povedala, že si ich laky už nikdy viac. Áno, farby sú krásne, no treba naniesť hneď niekoľko vrstiev a ani nie po 2 dňoch sa lak lúpe a vyzerá to hrozne. Ako ste na tom vy s ich lakmi? Dajte vedieť!


Druhým produktom je tento guľočkový deodorant BIONSEN, ktorý mám (ak si dobre spomínam) z dm drogerie. Zaujal ma tým, že ide o produkt plný prírodných minerálov a neobsahuje žiadne parabény, hliník ani alkohol. Koho by teda nezaujal, že?
Jeho vôňa je je príjemná, no príliš silná a dosť ju cítiť počas nosenia. S potením problémy nemám a nikdy som sa nejako extra nepotila, skôr všetky tieto produkty používam preventívne a na vôňu, no pri tomto som sa neskutočne potila a ten pot v kombinácii s jeho vôňou nebolo teda nič príjemné. Vyskúšala som ho viackrát pri rôznom počasí a pohybe, no úplne prepadol, 24 hodín ani zďaleka nevydrží a preto za mňa NIKDY VIAC.


No a do tretice tu mám šampón od Schwarzkopf, a to Oil Nutrive s 8 vzácnymi olejmi a keratínom. Jeho prioritou je vlasy regenerovať a zceliť rozštiepené končeky. Nemyslím si, že ak máte naozaj hrozne suché a rozštiepené vlasy bol by pre vás zlý, práve naopak možno budete spokojné. No u mňa pohorel práve pre to, že po jeho používaní ma hneď na druhý deň strašne, ale ozaj strašne, svrbela hlava, narobili sa mi lupiny a o tom aké boli mastné ani nehovoriac.

Ak máte skúsenosť s niektorým z týchto produktov alebo vás rozčúlil nejaký iný, pokojne mi napíšte!

Evka♥


You Might Also Like

1 komentárov