Za krásnymi riasami | REALASH

11:51

Ahojte!

V poslednej dobe – úprimne možno je to už rok, som si všimla, že mi oveľa častejšie vypadávajú mihalnice, a ani ich vzhľad po nanesení maskary, už nie je ako kedysi. Mám pocit, že niekedy som ich mala oveľa dlhšie a pri každom odličovaní nadávam, že mi zasa nejaké mihalničky ostali na vatovom tampóniku. A tak som stále myslela na to, že s tým jednoducho musím niečo urobiť – lovila som v pamäti i na internete a hľadala niečo, čo mi s tými mihalnicami určite pomôže. Prišla som na 2 možnosti, ktoré vraj fungujú najlepšie, no výsledky sa líšia. Prvým bol ricínový olej, ale výsledky u žien sú rôzne, nie každej pomohol a okrem toho, je to silný extrakt, ktorý sa nesmie dostať do oka.
Druhá možnosť bola jasná voľba – REALASH sérum na mihalnice. Jasné výsledky a recenzie od mojich kamarátok ma presvedčili, že idem do toho.



Poslaním REALASH je predĺžiť, zahustiť a posilniť vaše riasy. Sérum riasam poskytuje rýchlu obnovu a regeneráciu. Jeho receptúra bola testovaná špecialistami z odboru dermatológie a oftalmológie.


Sérum sa používa po dobu troch mesiacov a po 30 dňoch majú byť viditeľné rozdiely.
Nanáša sa na odlíčené oči – tenká vrstva na hornom viečku popri korienkoch rias, ako keby ste si nanášali linku.
Plusom aj pre mňa je aj to, že je vhodný na citlivé oči a bol testovaný, takže nespôsobuje žiadne vedľajšie účinky.
Ak si chcete aj vy niečo podrobne prečítať o tomto séru a zaujalo vás, určite navštívte webovú stránku:
realash.sk alebo hľadajte výsledky na instagrame pod hashtagom #realash, #realyou či priamo na ich profile: www.instagram.com/realashcosmetics.


Touto dobou sa púšťam do testovania a o tri mesiace vám prinesiem článok s výsledkami, fotkami a mojimi dojmami. Na fotografiách nižšie môžete vidieť aktuálnu dĺžku a hustotu mojich rias a pevne verím, že výsledky budú jasné. :-)





Evka♥

You Might Also Like

0 komentárov