Ružoví bojovníci za jemnú pleť z dm drogerie

13:45

Pekný deň prajem!

Dnešný článok bude venovaný produktom, ktoré nájdete vo všetkými ženami obľúbenej dm drogérii.
Najprv by som však začala tým, že som nesmierne rada, že ma s ponukou spolupráce oslovili práve z dm-ky! A prečo? Je to drogéria, kde trávim najviac času a jej produkty sa dokonca stali mojimi top (čítajte tu). Široký sortiment a žiadne tety predavačky za chrbtom, ktoré na vás zízajú ako na zlodeja, vďaka čomu si naozaj v kľude vychutnám nákup a minimálne bez nejakej tej maličkosti neodídem. Ale poďme k recenzii! :)


Balea pleťová voda&púder 2v1 - 200ml, 1,99€

ebelin masážna kefka na tvár - 2,99€



Masážna kefka slúži nie len na príjemné hladenie tváre a jej prekrvenie, ale spolu s čistiacim gélom/pílingom účinne odstraňuje odumreté čiastočky kože. Pleť je po použití pekne hladká. Najprv som sa bála, že si s takouto kefkou len podráždim tvár, avšak štetinky sú naozaj jemné. Ja ju používam spoločne s pílingom pre lepší výsledok a navyše je to lepšia zábava!


Táto pleťová voda bola pre mňa prekvapením a to hneď dvojitým. Prvé bolo to, keď som si prečítala jej názov. Vravím si čo? Voda a púder v jednom? Hneď mi to došlo po prezretí produktu. Táto voda je dvojfázová, púder sa nachádza, logicky, na spode, takže pred každým použitím pretrepať! Potešila ma aj vôňa malín - skutočná vôňa lesných malín, a nie tie nasladlé vôňe ako napríklad pri "malinových" balzamoch na pery.
A po použití ma čakalo druhé - milé prekvapenie. Aj keď som si pred jej použitím tvár vyčistila gélom&pílingom v 1, po následnom očistení touto vodou ostala na vatovom tampóniku nečistota. To ma len presvedčilo o tom, že čistenie takýmito produktmi má význam. Navyše pleť ostala po tejto vodičke zamatovo jemná a prevoňaná po celý deň. Za tú cenu sa určite oplatí minimálne vyskúšať!

Oslovili vás tieto produkty? :)

Evka♥

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Určite vyskúšam. :) Onedlho sa mi minie píling, ktorý teraz používam, tak potrebujem niečo nové.
    http://gabikastyle.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Pekný článok :D
    ak by si mala čas a chuť pozývam ťa na môj blog.
    www.miss7julienne.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť