Báječné novinky!

14:30

Ahojte! :)

Ako sa máte? Ja si užívam posledné dni doma, kedže už od utorka mi začína letný semester. Dúfam, že mi zbehne rovnako rýchlo a úspešne ako ten zimný! (Podľa starších študentov áno:D).
Vy si v dnešnom príspevku môžete prečítať niečo ku kozmetickým novinkám, ktoré ma potešili! Oslovili aj vás? :)



Balea telový olej Seelenzart, 150ml/3,49€:
Olejček je vhodný na každodennú starostlivosť o pokožku, najmä v tomto chladnom období. Ľahko sa vstrebáva a pokožku okamžite hydratuje a zvláčňuje. Ak ho v dm predajni ovoniate, určite bez neho neodídete! Jemná, zmyselná a upokojujúca vôňa je veľkým plus! Obsahuje okrem iného aj jojobový, avokádový a bisabolový olej. Ja som si ním natierala najmä suché lakte (ktoré už suché nie sú:)) a moja sestra ho využíva aj na masáže(samozrejme mňa,ach;))! Naozaj skvelé využitie oleja s príjemnou vôňou, ktorý navyše zlepší vašu pokožku! 


Garnier Miracle skin: denný pleťový krém (9,89€) a očný krém (7,99€):
Novinka v starostlivosti o zrelú pleť sľubuje okamžité omladenie tónu pleti a hydratáciu. Po dlhodobom používaní redukuje vrásky, škvrny a zlepšuje kvalitu pleti! Kedže ja zatiaľ produkty určené pre staršiu pleť nepotrebujem, tieto produkty som podarovala mojej tete, ktorá má po štyridsiatke. Vrásky síce nemá, ale škvrny a suchšiu pleť áno. Po mesiaci používania bola nadšená. Pleť si už nemusela viackrát denne natierať kvôli suchým miestam a tmavšie škvrny v okolí líc krém výrazne zredukoval. Teší sa, že očný krém je prevencia proti vráskam a tak ich aj vo vyššom veku mať (klop,klop) nebude.
Keď som s ňou cez skype telefonovala, smiala sa, že reklamy na tieto produkty v tv práve začínajú a ona už pozná aj výsledky! :D


Toaletná voda My naked truth, 50ml/27,90€ 17,99€, Oriflame:
Táto novinka je eštelen na ceste ku mne a začnem ju používať až keď prídem o pár týždňov, no dostala ma hneď ako som vyskúšala vzorku. Kvetinová ovocno-drevitá vôňa je presne kombinácia pre mňa. Obsahuje osmant japonský, kvet bavlníka aj kvety jablone. Určite vyskúšajte v terajšom katalógu, kde ju môžete mať aj za cenu 10,99€.

Evka♥

You Might Also Like

2 komentárov

  1. Vypadají všechny skvěle. Obzvlášť vonňavka!!

    http://lehoneyworld.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť