Weleda: Regeneračné mlieko granátové jablko

14:32

Ahojte! :)

Ako sa máte? Ako ste si všimli, od Vianoc som tu neprispievala, trávila som čas s rodinou, priateľmi a popritom sa učila na skúškové, ktoré pre mňa začína vo štvrtok :/ Je toho dosť, tak snáď všetko úspešne zvládnem!:)
Dnes mám pre vás recenziu na ďalší skvelý produkt Značky Weleda

O tejto značke a jednom skvelom telovom mlieku som vám už písala v článku TU. Takže klik na odkaz, kde si môžete prečítať niečo viac :) S mliekom som bola veľmi spokojná.
Túto zimu som znova hľadala niečo vhodné pre moju pokožku, po nejakých článkoch som sa rozhodla, že produkt vhodný pre mňa má obsahovať výťažok z granátového jablka, kedže má antioxidačné účinky a jeho vôňa mi sedí k zime. Mala som šťastie a dostala som sa k takému práve od Weledy!

Regeneračné telové mlieko granátové jablko 200 ml, 17,95€

Zloženie:
voda, sezamový olej, alkohol, oleje z marhuľových jadier a slnečníc, sheabutter, nezmydliteľná časť olivového oleja, glycerín, glyceridy mastných kyselín, cukrový emulgátor, zmes prírodných silíc, olej z granátových jabĺk, výťažok z prosa, xantán, karagénan
Výrobok je certifikovaný ako prírodná kozmetika podľa kritérií NaTrue.


Tieto telové mlieka majú podľa mňa najlepší obal, dávkovač je skvelý, vďaka nemu ani kvapka nepôjde nazvyš! Samotný obsah má klasickú bielu farbu a nie príliš hustú konzistenciu, vďaka ktorej sa ľahko rozotiera. Ani ho netreba príliš veľa, takže vám vydrží ozaj dlho. Vôňa je absolútne jemná a príjemná,ach! Pokožka po nanesení vláčna a jemná na dotyk, tak ako to sľubuje.
Jeho úlohou je podporovať obnovu buniek, čo ja žiaľ neviem dokázať (no ako aj?:D), pôsobí proti predčasnému starnutiu pokožky a "prepožičiava" jej hladkosť a vôňu - to potvrdzujem!
Úprimne, po sprchovaní si telo zaslúži starostlivosť a mlieka od Weledy sú určite tou správnou voľbou! Stačí vyskúšať ;)

Evka♥




You Might Also Like

4 komentárov

  1. neviem, či som to nezachytila, alebo nepíšeš, ale kde sa dá toto mliečko zohnať? normalne v drogerke? :) Ďakujem za odpoveď.

    Dodka z .BeautyMissfits.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem za upozornenie, naozaj som to nespomenula. Produkty tejto značky určite zoženieš v DM drogérii alebo priamo na stránke eshop.weleda.sk :)

      Odstrániť
    2. Ďakujem moc :) určite sa v DM-ku poobzerám po nich :)

      Odstrániť
  2. Skvele mliecko s nadhernou vonou, rychlo sa vstrebava a som s nim maximalne spokojna :))

    OdpovedaťOdstrániť