TOP produkty: stálice z mojej kúpeľne

14:05

Pekný deň!

V dnešnom článku vám predstavím produkty, ktoré používam neskutočne dlho a som s nimi veľmi spokojná. Aj keď som už skúšala desiatky iných, tieto som nikdy nenahradila a zrejme sa to ani nestane. Máte aj vy svojich obľúbencov? :) Dajte vedieť!



1. Dove krém:
Presne tento používame doma xy rokov a v našej kúpeľni nesmie chýbať! Ja ho používam na ruky po každej sprche a pred spánkom (ani nedokážem zaspať, ak si ruky nenatriem:D). Tipujem, že ho používam tak 12 rokov(!možno bol niekedy v inom obale,ale to si ani nepamätám) a dúfam, že ho nikdy neprestanú vyrábať, pretože ho plánujem kupovať až do smrti:D Ľahko sa rozotiera a vstrebáva do pokožky. Vďaka nemu sú moje ruky hydratované a po pravidelnom používaní neskutočne jemné.



2. BB cream od Oriflame:
U mňa nesmie chýbať, používam ho asi rok a pol takmer denne. Má redšiu konzistenciu, vďaka čomu sa ľahučko nanáša a po vstrebaní sa pekne zladí s tónom mojej pleti. Plus pekne zmatňuje. Makeup ako taký používam veľmi málo, tento BB mi stačí, kedže nemám rada, ak na ženách do oči bije vrstva makeupu. V krátkosti som o ňom písala veľmi dávno tu: klik (ehm, niekedy som sa príliš nerozpisovala:D).
3. Na nanášanie tohto bbčka, makeupu či podkladového krému nepoužívam nič iné ako tento stippling brush od RT, o ktorom som vám písala v krátkosti (fakt v krátkosti) v tomto článku: tu. Dokonale produkt rozotrie a pleť nevyzerá ako s omietkou.



4. Dezodorant Activelle od Oriflame:
Za viac ako 2 roky som nenašla taký, ktorý by mi viac vyhovoval. Každá má radšej niečo iné, niektoré sú za spreje, ale mne tieto guľôčkové vyhovujú najviac. Akurát si striedam verzie (Pure care, Sensitive, Invisible,...) podľa potreby. Rýchlo sa vstrebú do pokožky a majú jemnú vôňu. Kedže dlho patria k mojim obľúbencom, aj o nich som už dávnejšie pisala: tu



5. Odlakovač od My body:
Tento používame tiež už zopár rokov. Pri ňom mi hneď napadlo, že nikdy nevymením ani vatové tampóny Iseree z LIDLu, ktoré sú najlepšie! A ak na ne dám presne tento odlakovač, nechty sú čisté za pár sekúnd. Ja ho kupujem v Bille.



6. BIO Kokosový olej (kúpite v dm drogérii):
O účinkoch kokosového oleja ste už určite počuli! Mohla by som o ňom písať romány. Je skvelý, voňavý, hydratačný, má čistiace účinky,... na internete nájdete viac ako 100 účinkov tohto oleja :) Ja ho používam najmä ako telový olej, na pery a vlasy. Postupne sa ho snažím zaradiť aj do kuchyne, no uvidím ako to dopadne.



7. Balzamy na pery:
Moje čitateľky to už predsa vedia, že pery si natieram niekoľkokrát denne. Vyskúšala som už desiatky rôznych balzamov. Momentálne používam eos, áno sú super - voňavé, prírodné, ale nemyslím, že najlepšie na svete. Pre mňa nad nimi víťazia masielka na pery Nivea.


8. Šampón na hnedé vlasy, Balea:
Ako posledný by som spomenula tento šampón, ktorý kúpite v dm drogériách. Je určený na hnedé vlasy, ktorým dodáva živšiu farbu. Ja ho používam len po farbení vlasov, čiže aj momentálne teraz. Vlasy si farbím maximálne 3krát do roka, kedže farbu výrazne nemením. S týmto šampónom je farba dlhšie  intenzívnejšia. Plusom je aj to, že príjemne vonia.

Myslím, že som na nič nezabudla, napíšte mi aj vaše skúsenosti!


Evka♥

You Might Also Like

8 komentárov

  1. Dove, eosy a kokosový olej by som za nic na svete uz nevymenila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Evka, s odlakovačom som spokojna aj ja :) je konečne velky dlho vydrží A s produktom Activelle z oriflame som taktiež spokojná, tieto veci ma nikdy nesklamali, a vzdy ked su v ponuke beriem ich hned ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. vidím, že nie som jediná, sú super, nepatria predsa len tak k obľúbencom :)

      Odstrániť
  3. Kokosovy olej a eos:) inak eos nemá preto takú hydratáciu pretože je organický a prírodný:) ale máš 100% istotu, že si na pery nedávaš "ropu"(ako vraví moj otec:D) tiež som teraz vyskúšala niveu a mne nevyhovuje pride mi to ako lesk na pery velmi to klže a je to nehygienické, takže len na doma:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. preto ho používam skôr doma, to je pravda, ale mne viac vyhovuje:)

      Odstrániť
  4. Ten krém Dove poznám veľmi dobre, ale nepoužívala som ho nejako extra, pretože sme ho mali doma pomerne dávno a v tom čase mi nejako nenapadlo ho testovať, ešte som do tej kozmetiky zjavne tak zažratá ako dnes nebola. A som veľmi rada, že spomínaš môj milovaný šampón na hnedé vlasy Balea, ja som minula asi 5 balení, nikdy sa mi po ňom nemastili vlasy a fakt som mala farbu o dosť výraznejšiu, kamarátky mi dokonca vraveli, že sa mi lesknú vlasy, čomu som nejako ja osobne veľmi nechcela veriť, ale čo ja viem, možné to je. A áno krásne vonia.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. tak až budeš mať znova šancu určite vyskúšaj! :) a šampón naozaj dodáva lesk ;)

      Odstrániť