Rimmel: Fix&Perfect podkladová báza

14:52

Ahojte!

Ako sa máte? Ja sa už teším na zajtra, pretože idem po mesiaci domov na predĺžený víkend:) Myslela som si, že budem chcieť ísť domov skôr, že to tu bude zlé, ale mám pekné bývanie a super spolubývajúcich, takže som si ani neuvedomila, že už som tu tak dlho. Domov sa samozrejme teším, hlavne kvôli tomu, že som mala práve narodeniny tak bude menšia oslava :)
A práve aj na takéto príležitosti túžite mať "dokonalý" makeup. Pre mňa je jeho základom dobrá podkladová báza, o ktorej je aj dnešný post: Fix&Perfect od Rimmelu.

Už v článku TU, kde som rozoberala bázy pod makeup, ste sa mohli dočítať, že ich využívam pravidelne, kedže moja nedokonalá pleť pred nanesením makeupu potrebuje jednoducho vyhladiť. Obľúbenú Stay matte som teraz vymenila na skúšku za Fix&Perfect z tej istej značky.

O Stay matte som napísala:
"
Okrem toho, že obal je veľmi pekný, na tejto báze sa mi páči, že je možné ju používať osobitne a má zmatňujúci účinok - čo ja, majiteľka mastnej až zmiešanej pleti, potvrdzujem. Je o čosi hustejšia, takže sa ťažšie nanáša, ale výsledok stojí za to! Inak je má úplne rovnaké účinky - dobre vsiakne a makeup podrží o niekoľko hodín viac. Nemôžem jej nič vytknúť, doma mám dokonca dva kusy! :D"


Fix&Perfect:
Plastový obal, z ktorého sa ľahko vytláča báza podľa potreby je len plus. V porovnaní so Stay matte je o čosi redšej konzistencie, teda o čosi redšia ako klasické krémy, ak to mám presnejšie opísať. Nezanecháva pocit mastnej pleti, pekne a rýchlo sa vstrebe do pokožky. Vôňa je veľmi jemná a pripomína mi tak trocha gél po bodnutí hmyzom:D
Sľubuje zjemnenie, zmatnenie, vyhladenie a samozrejme pripravenie pleti na nanesenie makeupu. S tým zmatnením nemôžem celkom súhlasiť, pretože Stay matte bol v tomto určite lepší. Čo sa však týka vyhladenia, to nie je len sľub. Pleť je po nanesení jemná na dotyk, čo je pre mňa skvelé na to, aby som mohla pekne naniesť makeup. Takže v tomto má určite +.

Balenie má 30ml a stojí cca 6€.

Používate túto alebo inú bázu pod makeup? :)

Evka♥

You Might Also Like

3 komentárov

  1. Presne túto bázu mám doma. Je vážne dobrá, aj keď mne sa tá vôňa vôbec nepáči. No mohlo to byť aj horšie. :D

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Skúšala som túto bázu a odradila ma od akejkoľvek ďalšej, pretože mi s ňou make-up nevydržal dlhšie, ale úplne rovnako, ako bez nej. Pleť pekne vyhladila, ale čakala som od nej niečo viac.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť