BABY LIPS: Hydrate alebo Prečo také haló?

13:14

Ahojte! ;)
Dnes vám napíšem o svojich dojmoch z ospevovanej novinky Baby lips od Maybelline.
Do moje balzamovej zbierky pribudol Hydrate a Cherry me kúsok.



Nezabudnite, že jeden môžete (vrátane iných produktov) vyhrať v GIVEAWAY



Ak môj blog čítate pravidelnejšie, viete, že mám slabosť na balzamy a masielka na pery, ktoré používam x krát denne podľa potreby. Hlavne, nech sú  moje pery hydratované. Takže som ani dlho nerozmýšľala nad tým, ktorý vyskúšam ako prvý. Moje očakávania boli vysoké.



Jednoduché plastové balenie s veľkým nápisom nič nepokazí. Vôňa je absolútne jemnučká, pripomína mi bazalku a citrón. Je to ošetrujúci balzam, ktorý ma pery zároveň regenerovať. Obsahuje SPF 20 a tiež výťažok z aloe, bambucké maslo či med. A okrem toho nejaký mix chémie. Sľubuje hydratáciu po celých 8 hodín.
A moje hodnotenie? Po nanesení nezanecháva lepivý pocit a rýchlo sa vstrebe. Výdrž 8 hodín to určite nie je, ale nie je to zlé, ja si pery natieram každé cca 3 hodiny. Povedala by som, že je ako iné drogériové balzamy na pery. Je pravda, že moje pery sú jemnejšie po používaní a niekedy si ho zaobstarám opäť, len nechápem, prečo ho mnohé blogerky doslova ospevovali ako keby to bol nejaký mega zázrak. Ano, je fajn, ale toľké superlatívy by som nepoužila:)

A možno som už vyskúšala mnoho fakt dobrých produktov, takže mi teraz nepripadá najlepší, ale ak nepatríte medzi veľké milovníčky rôznych hydratačných balzamov ako ja, tento vás určite poteší, kedže účel spĺňa a stojí len okolo 2-3€.


Na to, že ho používam dennodenne sa rýchlo nemíňa čo ma teší. Až sa minie pustím sa do Cherry me, očakávam od neho v podstate to isté plus dodanie jemnej farby:)

Čo vy a BABY LIPS?

Evka♥

You Might Also Like

6 komentárov

  1. Ja mám doma 3 Baby lips, musím uznať že ú dobré ale nie až také úžasné ako pomaly každá blogerka píše. :) Super článok :)

    my-cosmetics-w0rld.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mám Cherry Me a jsem s ním spokojená x)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. pink punch vlastním krásne vonia, velmi som snim spokojna....skoda ze dmky su vybrakovane.......:/ nikde nic

    OdpovedaťOdstrániť